Denní horoskop VAH na 20. 10. 2022

Váhy 20. 10. 2022

Tento den bude jistě zajímavý, protože se seznámíte s novými lidmi, kteří mají fascinující představy o esoterických tématech. Pozorně naslouchejte a později si o rozhovoru dělejte poznámky. Nebuďte překvapeni, pokud se dozvíte nějaké dobré zprávy o postupu v profesní oblasti. Vypadá to, že se blíží zvýšení platu nebo povýšení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být skvělým dnem pro setkávání na všech frontách. Lidé jsou si obecně dobře nakloněni. Pokud vyhledáváte romantiku, nebuďte překvapeni, že si vás také vyhledá, protože z vás vyzařuje vřelost a optimismus. S touto velmi přitažlivou vibrací kolem sebe velmi pravděpodobně potkáte někoho, kdo je stejně sluníčkový jako vy.

Práce

Nesnažte se proplout mlhou. Místo toho byste měli počkat, až se situace vyjasní, a teprve poté se vydat vpřed. Pokyny od ostatních vás mohou přimět k tomu, že špatně odbočíte. Počkejte, až prosvitne slunce, a poznáte správnou cestu, kterou se máte vydat.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje váš domov a emoce. Pokud se zabýváte kreativitou nebo designem, přemýšlejte o tom, jak rozšířit svou linii tak, aby zahrnovala i domov. Protože se ve vás probouzí tolik vlastních vzpomínek a pocitů, možná zjistíte, že váš život může poskytnout základ pro některé nové úžasné nápady. Peníze přicházejí, když spojíte osobní s profesionálním.

Zdraví

Dopřejte si každý den dostatek pitné vody. Nejenže napomáhá trávení a udržuje čistou pleť, ale také spolehlivě posiluje váš imunitní systém. V určitých obdobích musíme věnovat zvláštní péči tomu, abychom zůstali zdraví. Konzumace čerstvých produktů je důležitá nejen kvůli jejich výživové hodnotě, ale i vláknině, kterou obsahují. Vláknina udržuje náš trávicí systém čistý od nánosů způsobených přílišným množstvím škrobu a cukru, což může vést ke snížení energie a imunitních reakcí.

Přečtěte si také