Denní horoskop VAH na 20. 9. 2022

Váhy 20. 9. 2022

Váhy, obecně máte tendenci být intuitivní, ale dnes se vaše citlivost může blížit úrovni věštce nebo se to tak může zdát. Možná budete mít štěstí při zachycování myšlenek a pocitů druhých, ale vaše předtuchy, i když jsou hojné, jsou mimo mísu. Zapište si je a později si je ověřte, ale nepřikládejte jim žádnou váhu, alespoň ne teď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete mít tendenci obviňovat partnera ze všeho, co ve vašem vztahu nefunguje. To nemusí být ideální taktika, i když je to mnohem snazší východisko. Nejlepším řešením je promluvit si o tom, co se zdá být špatně, a společně to vyřešit. Na tango jsou vždy potřeba dva.

Práce

Tajemstvím, jak se vypořádat s tvrdohlavým a panovačným přístupem, je komunikace. Čím více budete tajnůstkářští ohledně svých záměrů a plánů, tím rigidnější budou ostatní lidé, což vám ztíží vymanit se ze sevření, do kterého jste se dostali.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Když máte vlastní zdravotní praxi v pořádku, je snazší se s těmito každodenními překážkami vypořádat. Příliš často však necháváme překážky, aby určovaly naši zdravotní praxi. Kéž by existoval způsob, jak získat nadhled, když ho nejvíce potřebujete  existuje! Udržování disciplíny v rutině je nejlepší způsob, jak překonat zmatek, který se dostaví, když jde do tuhého. Když všechno ostatní selže, horká koupel udělá zázraky s tělem i myslí!

Přečtěte si také