Denní horoskop VAH na 24. 10. 2022

Váhy 24. 10. 2022

Dnes máte rychlý intelekt a zesílené přesvědčovací schopnosti. Akutní duševní schopnosti se spojují s osobní silou, která vám přinese kariérní a finanční úspěch. Všechny projekty, které dnes zahájíte nebo dokončíte, jsou předurčeny k úspěchu a následnému veřejnému uznání určitého druhu. To je skvělé znamení pro vaši budoucnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte náladu na hledání, můžete mít chuť promluvit si s některými potenciálními partnery. Možná se budete raději věnovat vážnějším aktivitám, jako je debata nebo diskuse, případně hraní šachů, než frivolnímu koketování se sociálními sítěmi a online aplikacemi. V prvním případě se jedná o akci, věřte tomu nebo ne. Místa, kam byste se normálně mohli vydat, vám mnoho štěstí nepřinesou!

Práce

Dosáhli jste zlomového bodu, kdy můžete zhodnotit svůj pokrok za posledních několik týdnů. Kritika nebo pochvala ostatních lidí vám pomáhá zjistit, zda byste měli udělat změnu, nebo pokračovat ve stejné trajektorii. Buďte otevřeni těmto radám.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje váš domov a emoce. Pokud se zabýváte kreativitou nebo designem, přemýšlejte o tom, jak rozšířit svou linii tak, aby zahrnovala i domov. Protože se ve vás probouzí tolik vlastních vzpomínek a pocitů, možná zjistíte, že váš život může poskytnout základ pro některé nové úžasné nápady. Peníze přicházejí, když spojíte osobní s profesionálním.

Zdraví

Potřebujete mít hodně prostoru, abyste mohli vyjádřit svou touhu po rovnováze ve svém životě. Začněte tím, že se zbavíte nepořádku ve svém životě. Vyčistěte si šatník, kuchyňské skříňky, koupelnovou skříňku. Zbavte se všech přebytečných zavazadel, která s sebou nosíte. To se týká i vašeho duševního a fyzického já. Potřebujete se cítit "svobodní" - ať už to pro vás znamená cokoli. Zaměřte se na zbavování se mrtvé zátěže - ať už ji najdete kdekoli.

Přečtěte si také