Denní horoskop VAH na 24. 12. 2022

Váhy 24. 12. 2022

Dnes se můžete soustředit na duševní záležitosti, což může být v rozporu s vaší emocionální povahou. Mohou se objevit silné názory a vy byste si měli najít čas, abyste jim naslouchali. Nenuťte věci, aby vyšly najevo, pokud nejsou připravené. Pokud jablko není připraveno spadnout ze stromu, neshazujte ho. Počkejte, až jablko dozraje a ovoce vám spadne bez námahy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože máte tendenci spoléhat se spíše na instinkt než na logiku, dnešní astrální energie vás přiměje přemýšlet o praktické budoucnosti vašeho současného milostného vztahu. Přesto se bude jednat spíše o tvůrčí než faktickou projekci. Pokud přemýšlíte o svých dalších krocích v páru, možná bude ještě lepší, když si o tom promluvíte s tím, na kom vám nejvíce záleží.

Práce

Finanční záležitosti jsou vám nakloněny. Je vhodná doba požádat o zvýšení platu nebo povýšení. Neuškodí ani koupit si los. Vaše štěstí je poměrně silné a vy máte možnost z tohoto štěstí peněžně těžit.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli udělat nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Vytváření návyků, které podporují dobré zdraví, je to nejdůležitější, na co se nyní můžete zaměřit. Cokoli, co rádi děláte a co vám prospívá – jízda na kole, běhání, jóga, jízda na koni  si ve svém životě usnadněte. Naučte se, jak se podpořit tím, že vložíte svou energii tam, kde můžete profitovat. Pokud milujete jógu, pořiďte si vlastní podložku na jógu a láhev na vodu, abyste byli plně připraveni, kdykoli vás přepadne nálada.

Přečtěte si také