Denní horoskop VAH na 24. 4. 2023

Váhy 24. 4. 2023

Práce doma by dnes mohla být obtížná, zejména pokud dokončujete obchodní dohodu, Váhy. Ostatní členové domácnosti budou přicházet a odcházet, bouchat dveřmi, vyptávat se a přivádět své přátele. Pokud se věnujete domácím pracím, prozatím na ně zapomeňte a vraťte se k nim, až bude větší klid. Blíží-li se vám nějaký termín, zavřete dveře a řekněte ostatním, ať vás na chvíli nechají na pokoji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce vám dává podnět k tomu, abyste se stýkali s ostatními – tím spíše, pokud hledáte někoho výjimečného, s kým byste mohli sdílet svůj život. Zjistíte, že lidé, které dnes potkáte, jsou něčím odlišní a mohou vám poskytnout inspiraci a mnoho podnětů k přemýšlení. Jedna osoba vás pravděpodobně přiměje k hlubokému zamyšlení – zejména nad tím, zda se s ní znovu setkáte.

Práce

Ujistěte se, že jste se alespoň část dne od srdce smáli. Ať už jste na schůzce, nebo si jen povídáte se svou kočkou či psem, tento smích vám pomůže vyléčit část napětí, které se ve vás hromadí. Pocítíte obrovskou úlevu.

Peníze

Tento týden vám přináší úlevu. Zjistíte, že změna je možná. Pokud jste byli laxní ke stabilizaci své kariéry a hleděli jste na postup, je čas udělat změnu. Pokud vaše kariéra nechce spolupracovat, musíte si naplánovat kroky ke změně. Peníze následují, když se dostanete do kontaktu se svými emocemi. To, co vás činí šťastnými, dá vašemu pracovnímu životu smysl.

Zdraví

Dopřejte si prostor, který potřebujete k tomu, abyste prožili dobrý a zdravý týden. To zahrnuje plánování dopředu. Mějte představu o tom, jaký druh cvičení si každý den užijete, naplánujte si alespoň tři jídla, která si připravíte doma (se zbytky na oběd na další den), a dejte si rámcově hodinu, do které se máte připravit na spaní. Takové plánování vám pomůže, když se budete snažit zklidnit energii svého těla v hektickém období.

Přečtěte si také