Denní horoskop VAH na 24. 8. 2022

Váhy 24. 8. 2022

Přítel nebo kolega vám může vrátit malou částku peněz, kterou vám dluží, Váhy. Budete nadšeni, ale možná se budete cítit trochu provinile, že máte v plánu peníze utratit za něco lehkovážného, místo abyste je použili na své účty. To za ten pocit viny nestojí. Není to zase tolik peněz a vy máte právo na občasnou lehkomyslnost. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi si povídáte o všem pod sluncem, ale vzhledem k planetárnímu aspektu se některé rozhovory podobají kázání velmi výkonného kazatele. Ať už jste iniciátorem rozhovoru vy, nebo někdo jiný, oba potřebujete přestat vynucovat jeden konkrétní výsledek. Řiďte se daným okamžikem a nechte diskusi plynout. To přinese skutečně uspokojivý výsledek.

Práce

Vaše neochota brát v úvahu jiné perspektivy vás brzdí ve více ohledech. Věnujte ostatním lidem více pozornosti a uznání, než je běžné. Otevřená mysl je pro vás mnohem větším přínosem, než si možná uvědomujete.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte. Věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také