Denní horoskop VAH na 29. 3. 2024

Váhy 29. 3. 2024

Váhy, možná jednáte nevědomě. Najednou jste v polovině úkolu a přemýšlíte, čeho jste vlastně chtěli dosáhnout, když jste se do něj pustili. Buďte si více vědomi své energie a toho, jak ji využíváte. Dbejte na to, abyste neplýtvali svými drahocennými zdroji na věci, na kterých z dlouhodobého hlediska nezáleží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V oblasti vztahů dnes možná budete muset trochu vyjednávat. Postavení planet naznačuje, že si s partnerem (současným nebo budoucím) potřebujete o věcech promluvit, ale možná se hned neshodnete. Odpověď nenajdete tím, že se budete snažit hledat všechny odpovědi, na kterých se shodnete, ale tím, že uvidíte zcela nový a zcela originální pohled, na kterém můžete založit svou argumentaci.

Práce

Napětí, které včera na pracovišti převládalo, bude stále přítomné. Dobrou zprávou je, že se odpoledne uklidní. Komunikace s ostatními bude špatná. Budete potřebovat tlumočníka, abyste mohli vyjádřit svůj názor.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi nové definice. Lidé si možná zvykli, že v jejich životě hrajete určitý typ role, což pro váš finanční život nebylo nejlepší. Na tom nezáleží. Jste krásnější a magnetičtější. Možná zjistíte, že čím více jste vidět a slyšet, tím více můžete uspokojit své finanční potřeby.

Zdraví

Dnešní energie je především o tom, abyste věděli, co ve svém životě potřebujete, pokud jde o strukturu, a pak to co nejoriginálněji a nejvěrněji dodržovali. Pokud například milujete zmrzlinu, ale nesnášíte, co dělá s vaším tělem, je nanejvýš důležité, abyste si oblíbili méně problematickou náhražku.

Přečtěte si také