Denní horoskop VAH na 6. 9. 2022

Váhy 6. 9. 2022

Hudba dokáže uklidnit divokou šelmu, Váhy. Pokud se sami cítíte poněkud divoce, pusťte si hudbu. Tancujte a zpívejte nahlas. Budete překvapeni, jak to snižuje stres a zvyšuje energii. Pro mnohé je to v těžkých chvílích a při vzedmutých emocích terapeutické. Vyzkoušejte to sami. Rozšiřte svůj poslechový okruh o mnoho hudebních stylů. Budete rádi, že jste to udělali!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Denní planetární konfigurace s sebou přináší překvapení, o kterém budete chtít všem říct. Jediné, co vás čeká, je přísaha mlčenlivosti. Tato zpráva však jistě dramaticky změní život vám i vašim blízkým. Možná si ani neuvědomíte, jak moc, dokud se účinek neprojeví. Oba budete velmi šťastní.

Práce

Někdo se na vás dnes tvrdě obořil. Jeho slova jsou mnohem tvrdší, než by musela být. S největší pravděpodobností se vás tato osoba snaží nějakým způsobem zmanipulovat. Nestávejte se obětí této situace. Rozhodně si stůjte za svým.

Peníze

Vzhledem k aktivitě v oblasti vašeho horoskopu, která řídí minulé životy, karmu a instituce, pravděpodobně přehodnocujete své pracovní plány do budoucna. Zdá se, že společnosti nebo lidé, o kterých jste si mysleli, že s nimi nechcete spolupracovat, mají vše, co chcete a potřebujete, od distribučních sítí až po přístup k dárcům s hlubokou kapsou. Chcete-li vydělat více, najděte způsob, jak tentokrát pracovat v rámci systému. Zjistíte, že to není zdaleka tak špatné, jak si myslíte.

Zdraví

Ve vašem nejlepším zájmu bude, abyste se dnes plně zapojili do toho, co děláte. Zapněte své vnitřní světlo a pracujte, jak nejlépe dovedete, a ujišťujeme vás, že to bude oceněno. Stejně soustředěnou pozornost věnujte i sami sobě. Dopřejte si plný užitek z trochy cvičení, speciálního jídla, které vyživí vaše tělo, a příjemného odpočinku před spaním, abyste zklidnili své myšlenky a zamysleli se nad svým dnem. Tato doporučení by vás mohla uchránit před problémy!

Přečtěte si také