Denní horoskop VAH na 7. 1. 2024

Váhy 7. 1. 2024

Váhy, vaši pozornost dnes mohou vyžadovat finanční záležitosti. Neobvyklé výdaje mohou vyčerpat vaše rezervy, a tak budete možná muset trochu šetřit. Vaše příjmy jsou však pravděpodobně stejné, ne-li o něco vyšší. Jedná se tedy pouze o dočasnou situaci a vaše účty by se měly časem vrátit do normálu, i když bude možná třeba po nějakou dobu dodržovat určitou opatrnost, pokud jde o výdaje. Pracujte kreativně na svém rozpočtu a snažte se odpočívat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Neschovávejte se pod horu práce, protože to vám opravdu nepomůže. Současná planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste vyšli ven a postavili se čelem k někomu, ke komu jste možná měli jednu či dvě výhrady. Místo toho, aby to situaci zhoršilo, může ji to jen zlepšit a v konečném důsledku to mezi vámi vytvoří mnohem hlubší a pevnější pouto.

Práce

Cítíte se poněkud zmatení a rozladění okolím. Něco, co řeknete jedné osobě, bude mít pravděpodobně negativní vliv na někoho jiného. Snažte se nic neříkat, pokud tomu můžete pomoci. Své názory si nechte pro sebe.

Peníze

Jednou za čas je třeba v oblasti peněz vybočit z řady a tento týden je k tomu příležitost. Nekonformita se potkává s romantikou, dětmi a zábavou, což je skvělý čas pro spontánní výlet nebo setkání. Nezruinujte však banku. Utrácejte jen o trochu více, než byste obvykle utratili. Způsob života, o kterém sníte, se každým dnem o kus blíží.

Zdraví

Když se cítíte zraněni, máte tendenci obrátit svou tvrdou stránku směrem k okolnímu světu, abyste se ochránili, a myslíte na myšlenky jako „už nikdy“ a „navždy sbohem“. Ale nezůstanete takoví navždy. Abyste se z této zaseknuté pozice jemně uvolnili, pokračujte ve svém obvyklém zdravotním režimu. Udržujte v těle vodu, udržujte krevní oběh běháním, chůzí nebo jiným aerobním cvičením a především udržujte své emoce na uzdě, aby nenarušovaly váš spánkový režim.

Přečtěte si také