Denní horoskop VAH na 7. 3. 2023

Váhy 7. 3. 2023

Vesmír vás dnes vybízí, abyste mu naslouchali, Váhy. Tento den není vhodný pro polemické projevy. Není to den, kdy byste se měli snažit získat druhé pro svůj názor. Opravdu pozorně a s veškerou empatií naslouchejte tomu, co vám říkají vaši přátelé, blízcí, kolegové a sousedé. Posílíte tak své vazby se všemi a možná budete překvapeni tím, co se dozvíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože láska a romantika nemusí být tak intenzivním a vášnivým zážitkem, jak jste dnes doufali, nevzdávejte se. Postavení planet znamená, že zpočátku ve společnosti toho druhého možná nezažijete nic příliš hlubokého, ale to se časem změní. Můžete položit základy a naučit se ve společnosti toho druhého alespoň odpočívat.

Práce

Neztrácejte ráno přípravou tolik času, abyste nepřišli pozdě do práce. Mírně rozcuchaný vzhled je lepší než žádný vzhled. Spolkněte svou hrdost. Kromě toho už teď vypadáte lépe než většina ostatních.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Manifestujete nyní na vysoké úrovni. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

Zbavte se dnes stresu formou cvičení, která vás povzbudí. Co děláte pro své tělo, musíte dělat i pro svého ducha. Běh s kamarádkou nebo tanec na oblíbené disco písničky, něco, co rozpumpuje váš tep i smysl pro humor. To, jakou máme energii, pochází z velké části z aktivit, které si vybíráme  vyberte si něco, co vás rozesměje!

Přečtěte si také