Denní horoskop VODNÁŘE na 11. 8. 2022

Vodnář 11. 8. 2022

Vodnáři, můžete mít pocit, že chodíte po napjatém laně. Stačí jeden špatný krok a zřítíte se k zemi. Nevyvíjejte na sebe takový tlak. Možná budete věci vnímat jako situace na život a na smrt, zatímco nyní je zapotřebí optimistický přístup. Pokud budete trvat na tom, abyste si věci komplikovali víc, než je nutné, můžete od sebe odvrátit právě ty lidi, kteří vám mohou pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kde je vůle, tam je i cesta, zejména v dnešní astrální konfiguraci. Povídání, milý úsměv, okouzlující chování a obdarování milované osoby dárkem, o kterém víte, že ji naladí na správnou vlnu, jistě opět přinese do vašeho života romantiku. Pokud máte nějaké pochybnosti o ochabujícím vztahu, pak je dnes díky vřelosti a něze rozptýlíte.

Práce

Naplánujte akci nebo setkání, na kterém můžete předvést svůj talent. Nebojte se vystupovat s vlastním hlasem. Často se vaše tvrdá práce ztratí ve změti s ostatními, kteří jsou průbojnější. I vy si zasloužíte pochvalu.

Peníze

Ne vždy máte trpělivost potřebnou k pěstování dlouhodobých vztahů. Chcete výsledky hned, což může stát v cestě růstu v jiných oblastech. V oblasti vážných vztahů se nyní dokonale vyrovnávají mužské a ženské energie. To vám může pomoci spojit se s obchodním partnerem nebo rozvíjet nové projekty. Jen to ještě nepodepisujte do puntíku.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra vám dává možnost lízat si rány – a to byste měli! Nenechávejte své negativní pocity bez povšimnutí, jinak se dost pravděpodobně vrátí s ještě ošklivější tváří. Věnujte pozornost tomu, co se na vás v příštích dnech vyvalí, a prozkoumejte jejich zdroj. Abyste byli soustředění, snažte se několikrát denně vyjít na procházku. Naplňte si sklenici vody, kdykoli si na ni vzpomenete.

Přečtěte si také