Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 11. 2022

Vodnář 12. 11. 2022

Chystáte se na přednášku nebo workshop? Tento den je pro to vhodný. Vaše mysl a emoce spolupracují, aby vám přinesly vhledy. Váš zdravý rozum pracuje na velmi vysoké úrovni, takže je to také dobrý den pro přijímání praktických rozhodnutí. Komunikace s těmi, kteří sdílejí vaše zájmy, by měla být potěšující i poučná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když v hloubi duše víte, že máte pravdu, přesto stojí za to si o tom promluvit a ujistit se, že váš partner (současný nebo budoucí) situaci chápe. Oba toužíte komunikovat na hlubší úrovni, než jakou mohou poskytnout pouhá slova. I když si možná nebudete rozumět, můžete se přinejmenším přijmout takoví, jací jste.

Práce

Naskytla se příležitost. Nenechte si ji uniknout. Může trvat nějakou dobu, než se věci uskuteční tak, jak si přejete, ale pokud nyní podniknete potřebné kroky, můžete ve vzdálené budoucnosti sklidit obrovské ovoce.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

Dnešní aspekt vás může zlákat a narušit váš vyvážený životní styl lákavými novými nápady a projekty. To lze omezit pomocí pozornosti  doporučujeme jógu. Ne že by nové nápady nestály za to, jen je lepší držet se plánu a nenechat se rozptylovat naprosto vším, co je lesklé a nové. Pokud jste například pozváni na akci, která zní lépe než ta, ke které jste se předtím zavázali, dejte si pozor na nutkání změnit plány.

Přečtěte si také