Denní horoskop VODNÁŘE na 15. 9. 2022

Vodnář 15. 9. 2022

Vodnáři, nenechte se odradit, pokud se vám bude zdát, že si každý kromě vás ukousne kus koláče. Váš čas přijde, ale pravděpodobně to nebude dnes. Zatímco vy se možná budete chtít ponořit do něžných citů a citlivosti, ostatní budou chtít plout na hladině a fušovat do světa fantazie. Nebojte se na chvíli uniknout do svého vlastního světa, ale nebuďte překvapeni, když vás ostatní nebudou následovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete komunikovat s novými lidmi a také se těšit z mnoha nových kontaktů, které navážete. Jedna z těchto interakcí se může týkat i tváře z minulosti, někoho, na kom vám kdysi záleželo a na koho jste s odstupem času zapomněli. Nyní se znovu najdete a to, co se z toho vyklube, vás může zcela překvapit. Přeji vám krásný den!

Práce

Stále narážíte na stejné lidi. Nečekané události vás zavedou tam, kam chtějí, a z nějakého důvodu se nakonec znovu a znovu setkáváte se stejnými tvářemi. To není náhoda. Mluvte s těmito lidmi více. Mají pro vás moudrost.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém "skutečném" životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Mohlo by dojít k určitému vnitřnímu odmítnutí "správné věci". Je důležité tento odpor pochopit a přijmout opatření, jak se s ním vypořádat. Například pokud máte pocit, že vás dnes uspokojí konzumace pouze bohatých jídel - zkuste si vybrat salát, který obsahuje bohaté ingredience. Nebo pokud není ve vašem programu cvičení, zvolte po jídle krátkou procházku. Když budete dělat tyto malé kompromisy, dáte svému "zlému dvojčeti" zpětnou vazbu a pravděpodobně dojde k vášnivé diskusi!

Přečtěte si také