Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 12. 2022

Vodnář 16. 12. 2022

Neberte dnes nic příliš vážně. Lidé mohou být neopatrní ve svých slovech a nakonec zranit city nebo dokonce zlomit srdce. Nečtěte příliš hluboko v tom, co se říká. Vaše přehnané analyzování situace by vás mohlo přivést k podezření na scénáře, které nemají žádný reálný základ.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Setkání se spřízněnou duší na malém srazu, kterého se účastníte, je velmi pravděpodobné. Okamžitě se mezi vámi objeví přitažlivost, která zřejmě vyvolá jiskření. Máte si o čem povídat, a přesto máte pocit, že se již velmi dobře znáte. Berte to den po dni a zjistíte, že se vaše pouto upevňuje.

Práce

V práci se dnes ocitnete v těžké situaci – uvíznete uprostřed mezi dvěma skupinami lidí, kteří si myslí, že mají pravdu: nadřízenými a spolupracovníky. Zdá se, že osoba, která je ve vedení, nebere ohled na nikoho jiného.

Peníze

Teď jste neporazitelní! Příležitosti k vám přicházejí snadno a vy si libujete v penězích, které můžete vydělat, vyhrát a ušetřit. Všechno se vám rozšiřuje a přináší štěstí, takže se ujistěte, že máte vše, co potřebujete, abyste s tím mohli zodpovědně zacházet. Protože se to týká vaší kariéry a autorit, peníze, které vám pravděpodobně přinesou, jsou velké a mohou vám změnit život. Je to skvělý týden, kdy můžete být sami sebou.

Zdraví

Opravdu si užijete něco, co je prezentováno s péčí a nasazením. Jedním z důvodů, proč rádi chodíte na večeře do kvalitních restaurací, je umělecká prezentace jídla, ale hádejte co? Můžete si to vyzkoušet i doma! Barevná zelenina je skvělým začátkem. Existuje několik barev dýní, paprik, rajčat a fazolí. Zkuste podráždit své chuťové pohárky a ocenit pečlivou přípravu. Protože oceníte i dobře vyrobené nástroje, zvažte vybavení své kuchyně vhodnými noži a kuchyňským náčiním. Příprava vlastního jídla může být čirým potěšením.

Přečtěte si také