Denní horoskop VODNÁŘE na 16. 8. 2022

Vodnář 16. 8. 2022

Vodnáři, dnes se cítíte jako vystrašené dítě, které se chce schovat pod postel. Mějte na paměti, že pod postelí je stejně mnoho příšer jako ve světě. Alespoň ty venku můžete vidět a možná si v boji proti nim i přizvat na pomoc ostatní. V tomto období velkých otřesů se neuzavírejte do sebe. Váš názor je stejně platný jako názor kohokoli jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být velmi harmonický. Užijete si několik krásných chvil, zejména pokud je předem naplánujete. Je to skvělá příležitost podělit se s někým výjimečným přesně o to, co cítíte, a zavzpomínat na staré časy. Je vhodný den pro nákup dárků nebo pro projevení náklonnosti nějakým dárkem. Pokud máte rádi dobrou společnost, pak vám tato příležitost zůstane nějakou dobu v paměti.

Práce

Jít s proudem nemusí být tak snadné nebo samozřejmé. Proud je přísně rozdělen. Možná budete muset chvíli vydržet, dokud se toto napětí nevyřeší. V opačném případě se možná budete muset vrátit a později svou práci po proudu předělat.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte na ně opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

Jen stěží zvládáte emoce, které se objeví, když se spustí vnitřní konflikt. Tento měsíc se vyskytne několik tranzitů, které by mohly mít tento účinek  včetně dnešního planetárního uspořádání. Bude snadné zjistit, zda ve všech oblastech svého života dostáváte to, co chcete. Mohli byste se v této oblasti cítit mimořádně citliví. Dbejte na to, abyste se správně stravovali a měli dostatek pohybu: to je více než polovina úspěchu.

Přečtěte si také