Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 8. 2022

Vodnář 19. 8. 2022

Vodnáři, dnes se cítíte altruisticky. Toužíte udělat pro druhé, co je ve vašich silách. Nyní můžete uskutečnit všechny ty vznešené vize o dobrovolné práci pro nějakou prospěšnou věc. Je čas udělat nějakou skutečnou práci. Budete překvapeni, jak skvělý je to pocit, když můžete přímo přispět. Trávit čas krájením zeleniny je mnohem uspokojivější než posílat šek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé, partneři a rodina jsou dnes ve vzpurné náladě a nebudou se snažit hrát si na nic, co by vás uklidnilo. Nebeská konfigurace znamená, že jsou přímočaří, hlasití a drzí, a vy si možná budete přát, abyste se jich zřekli. Ale i vy si možná budete muset vzít příklad z jejich knihy. Buďte sami upřímní, místo abyste se snažili zavděčit všem.

Práce

Na pracovišti může mezi vámi a druhou osobou panovat napětí, ale s největší pravděpodobností to není proto, že se na něčem neshodnete. Toto napětí vzniká jednoduše proto, že si navzájem plně nerozumíte. Vaše představy jsou si podobnější, než si myslíte.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte na ně opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

Co kdybyste dostali věc, po které nejvíce toužíte  věděli byste, co s ní máte dělat? Přemýšlejte o tom, co by to znamenalo. Co byste chtěli? Novou práci? Nový vztah? Nový dům? Všechny tyto věci jsou materiální, a tudíž náchylné ke změnám a zklamání. Pokud máte své zdraví, máte něco, co je nehmotné, a tudíž cennější. Využijte příznivého aspektu dne k tomu, abyste se zaměřili na to, co skutečně chcete. (Nápověda: zaměřte se na své zdraví!)

Přečtěte si také