Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 9. 2022

Vodnář 19. 9. 2022

Koupili jste si v poslední době něco, co jste chtěli a co je spíše luxusem než nutností? Dnes se kvůli tomu možná cítíte provinile. Možná to dočasně zatížilo váš rozpočet. Ať vás ani nenapadne vzít to zpět! Někdy mohou luxusní předměty zvednout náladu. Než se nadějete, bude tu opět den výplaty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé vám dnes mohou přijít na pomoc ve chvílích milostné nouze. Pravděpodobně jste se již téměř vzdali naděje, že byste mohli tuto výjimečnou osobu lépe poznat. Zčistajasna a pro vás neznámo proč to pro vás zařídí dobromyslní kamarádi. Po počátečním šoku se uklidníte a zbavíte se zábran.

Práce

Dnes můžete konečně uvést věci na pravou míru. V posledních třech týdnech vám bláznivý vesmír hází klacky pod nohy. Zmatek dnes končí, a tak neváhejte a v tuto chvíli oslavujte.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém skutečném životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Uvíznutí ve vyjetých kolejích může být velmi frustrující, protože vše, co se snažíte udělat, abyste se z této situace dostali, ji jen zhoršuje! Pokud se cítíte zaseknutí, nezapomeňte okamžitě snížit svá očekávání vůči sobě. To neznamená, že zapomenete na cvičení nebo na denní příjem vody; znamená to, že od sebe neočekáváte, že budete dělat všechno správně a pořád. Uberte na tempu, abyste dohnali svůj pozitivní přístup.

Přečtěte si také