Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 4. 2024

Vodnář 2. 4. 2024

Přítel vás může oslovit s nápadem na vytvoření partnerství a dokonce vám navrhnout sepsání předběžné smlouvy. Vodnáři, rozhodně to stojí za prozkoumání, i když byste měli zvážit všechna fakta, než se k něčemu zavážete. Úspěch a štěstí jsou rozhodně na cestě, ať už prostřednictvím tohoto partnerství, nebo ne. Očekávejte důležitý telefonát od milostného partnera.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bylo by lepší, kdybyste dnes zůstali v místnosti a nesnažili se rázně odejít ve chvíli, kdy se začnete cítit nepříjemně z vyjadřovaných pocitů. Dnešní planetární konjunkce znamená, že než tento den skončí, budete jistě vědět, na které straně je váš chléb namazaný. Mnohem lépe uvidíte pravdu.

Práce

Vezměte si ponaučení z pracovního týdne a použijte ho v domácím životě. Někdo ve vašem osobním životě by mohl využít trochu disciplíny nebo jednoduché, praktické rady. Konverzace snadno plyne a hodí se k produktivním rozhovorům tohoto druhu.

Peníze

Možná přemýšlíte o tom, jak dosáhnout svých dávných nadějí a snů. Přátelé, společenské kontakty, politické manévrování a oslovování větších skupin vám pomohou získat náskok a prosadit se jako odborník ve svém oboru. Při rozšiřování svého vlivu v těchto sférách udělejte vše pro to, abyste si zachovali společné investice a majetek. V případě potřeby utrácejte za jejich údržbu nebo vylepšování, dokud je nebudete moci rovnou prodat.

Zdraví

Ať už je vaše definice moci jakákoli, ve vzduchu je jí nyní hodně. Současná planetární konfigurace je jako mít v jednom týmu Arnolda Schwarzeneggera a Michaela Jordana. Syrová síla a jasná inteligence spojují své síly. Tuto sílu můžete využít ke zlepšení toho, o čem víte, že je vaším slabým místem. Pokud to má něco společného s jídlem, zkuste si tento týden místo jídla venku nakoupit jídlo předem. Prostřete si před spaním a užívejte si výhod opravdové snídaně.

Přečtěte si také