Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 8. 2024

Vodnář 24. 8. 2024

Vodnáři, přítel se vám dnes může zdát odtažitý a pravděpodobně s vámi nebude příliš komunikovat. Nedělejte ukvapené závěry, že je na vás přítel naštvaný. Když už, tak se tento člověk pravděpodobně bojí o svou práci. Buďte jako obvykle přátelští, nenaléhejte a věnujte se svým záležitostem. Váš přítel se ozve, až přijde správný čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám naskytne příležitost skutečně pochopit příčinu mnoha znepokojivých chování. Planetární energie vám umožní promluvit si s určitými osobami, které vám mohou pomoci posunout váš vztah na novou a hlubší úroveň. Může se stát, že se rozhodnete sdílet s partnerem novou aktivitu. Možná byste se mohli společně věnovat józe nebo meditaci, abyste zvýšili svou schopnost opravdového vztahu.

Práce

Hlava se vám točí a je pro vás těžké ovládnout svou mysl. Zpomalte a několikrát se zhluboka nadechněte. Snažte se nepropadat frustraci. Klíčem k utřídění vašich divokých nápadů a sporadických myšlenek bude dobrá komunikace s ostatními.

Peníze

Tento týden se možná budete potýkat s tím, jak najít svůj tvůrčí hlas v práci. Kreativita a talent tu rozhodně jsou. Je však třeba najít chytrý způsob, jak své schopnosti dát najevo. Jelikož se to týká oblasti spojené s dluhy a získáváním finančních prostředků, může to znamenat, že budete muset něco splatit, než se pustíte do tvůrčího úsilí. Udržujte rozpočet v proveditelných mezích.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  dělejte cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také