Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 2. 2023

Vodnář 26. 2. 2023

Je pravděpodobné, že dezinformace se dnes budou šířit jako požár a způsobí spoustu zbytečného rozruchu buď mezi vašimi sousedy doma, nebo mezi vašimi kolegy v práci. Vodnáři, nepřijímejte za bernou minci žádné drby nebo fámy, které uslyšíte. Sami si ověřte přesnost informací. Pokud se ukáže, že je nepravdivá, což je pravděpodobné, bude vám líto, pokud jste se na jejím šíření nějak podíleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou do značné míry spojeny se stejným smyslem pro humor. Dnešní příznivý aspekt naznačuje, že pokud hledáte tu pravou osobu, oba poznáte, že jste spřízněné duše podle toho, jaké věci vás oba rozesmějí. Poté, co toto zjistíte, si jistě začnete všímat i dalších věcí, které váš obdiv podpoří.

Práce

Svezli jste se na vlně štěstí a nyní je čas zaplatit. Vzdejte hold těm, kteří vám na této cestě pomohli. Nezapomeňte ocenit ostatní za jejich tvrdou práci a solidní rady, které vám pomohly dostat se tam, kde jste dnes.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Možná se v těchto dnech bavíte trochu víc než obvykle. Nebo je to možná neobvyklá zábava? Máte energii dělat víc a snášet víc, než jste si mysleli, že můžete. Nezapomínejte na orgán, o který musíte v důsledku toho zvlášť pečovat. Abyste pomohli svým játrům v tomto na večírky zaměřeném období, můžete pozřít toto: ostružiny, rajčata, čerstvou mladou pampelišku – pokud ji seženete – a červenou řepu. Zajděte na farmářský trh nebo do obchodu s potravinami a zásobte svou ledničku zdravými položkami.

Přečtěte si také