Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 9. 2024

Vodnář 29. 9. 2024

Dnes vás může přepadnout silné tvůrčí nutkání. Vaše intuice by měla hrát silnou roli ve všem, co vytvoříte. Můžete se cítit poháněni k dokončení svého projektu. Jedinou nevýhodou může být to, že váš partner nemusí pochopit, proč chcete pracovat, místo abyste šli ven. Následujte své srdce a pokračujte v práci. Váš přítel to bude vidět jinak, až mu ukážete výsledky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je den pro rande, jaké jste si představovali jen v těch nejdivočejších snech. Tato osoba se nemusí starat o váš smysl pro etiketu, o váš pocit spolupráce ani o snahu být obzvlášť milý. Ale pak si možná pro jednou užijete pocit, že prostě podlehnete někomu, kdo ví, co chce, a kdo to hodlá dostat.

Práce

Za normálních okolností je váš mozek značně roztěkaný a nerozhodný. Dnes je ještě roztěkanější. Dobrou zprávou je, že se dokážete od určité situace emocionálně odpoutat, abyste ji mohli vidět racionálnějšíma a nezaujatýma očima.

Peníze

Pokud jste si chtěli udělat pořádek ve svých účtech, je k tomu vhodná doba. Nejvíce se to týká vašich dluhů. Pokud se snažíte získat peníze na nový podnikatelský záměr, je k tomu skvělá doba. Vesmír se zaměřuje na zprávy, jako jsou žádosti o půjčky, a dbá na to, aby odpovědi, které obdržíte, byly pozitivní. Využijte peníze k dobrému účelu.

Zdraví

Mezi svými přáteli jste známí svým rozumným úsudkem. Tento měsíc však neposuzujte své osobní potřeby. Pokud potřebujete více spánku, neztrácejte čas zdůvodňováním hodin navíc nebo snahou pochopit, jaký důvod pro tuto změnu existuje. Tělo si velmi jednoduše diktuje, co potřebuje. Pokud spíte dobře, užívejte si vědomí, že nějakým způsobem rostete – když ne fyzicky, tak emocionálně  a proto spíte více.

Přečtěte si také