Denní horoskop VODNÁŘE na 31. 3. 2024

Vodnář 31. 3. 2024

Nebojte se dnes ohně, Vodnáři. Místo toho ho přijměte a zapojte ho do svého života. Někteří lidé vás mohou zpočátku zastrašovat, ale to neznamená, že byste měli utíkat ze scény. Je více než pravděpodobné, že tento pocit zastrašení je signálem, že se od dané osoby nebo situace potřebujete něco naučit. Zůstaňte poblíž a dávejte pozor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedávno jste zjistili, že bez ohledu na to, jak moc se snažíte ovládat určité pocity, když na to přijde, nejste v tom vždy tak dobří, jak byste chtěli. Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že máte ještě menší šanci zůstat potichu, když každá buňka ve vašem těle touží vášnivě šeptat, jak moc jste zamilovaní.

Práce

Máte velké množství fyzické energie, s níž můžete zvládnout vše, co se vám postaví do cesty. Nebojte se pracovat déle a přijímat práci navíc. Zvládnete ji s větší lehkostí než většina lidí zvládne jen svůj běžný rozvrh.

Peníze

Možná přemýšlíte o tom, jak dosáhnout svých dávných nadějí a snů. Přátelé, společenské kontakty, politické manévrování a oslovování větších skupin vám pomohou získat náskok a prosadit se jako odborník ve svém oboru. Při rozšiřování svého vlivu v těchto sférách udělejte vše pro to, abyste si zachovali společné investice a majetek. V případě potřeby utrácejte za jejich údržbu nebo vylepšování, dokud je nebudete moci rovnou prodat.

Zdraví

Dnešní atmosféra vám pomůže vyjádřit svou emocionální stránku. Vzhledem k tomu, že je vaší energické osobnosti věnována taková pozornost, může být někdy náročné učinit se zranitelnými a skutečně vědět, co cítíte. Pohyb, který vás vyzývá k fyzické zranitelnosti, je doporučeným cvičením pro emoční uvolnění. Samozřejmě jóga a zejména protahování hrudní dutiny. Přikládání láhve s horkou vodou na hrudník v noci je dalším způsobem, jak přivést jemnou pozornost ke svému emocionálnímu jádru.

Přečtěte si také