Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 11. 2022

Vodnář 5. 11. 2022

Možná na vás doléhá pracovní stres. Bylo by dobré pít hodně vody. Vhodné je také mírné cvičení a odpočinek. Nejezte příliš kořeněná jídla. Tento den je vhodný k dohánění restů v četbě, studiu nebo výzkumu. Vaše fyzické já možná není takové, jaké by mělo být, ale váš mozek je bystrý.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší možnost nového druhu vztahu. Je možné, že jste si prošli poměrně náročným obdobím, pokud jde o partnerské vztahy, a nyní byste si přáli, aby se situace ustálila a stala se stabilnější. Nechcete se však spokojit s druhým nejlepším, a tak by vám prospělo navázat nové přátelství, které by odráželo vaše měnící se ideály.

Práce

Je to čas, kdy se můžete usmířit sami se sebou i s ostatními, pokud jde o problémy na pracovišti. Pokud dnes nejste v práci, je to v pořádku. Využijte tento den k vypracování plánu, jak vytvořit lepší harmonii mezi sebou a lidmi, se kterými pracujete.

Peníze

Díky harmonickému aspektu máte nyní jedinečnou příležitost, aby se vám vaše nejbližší vztahy vyplatily. Vesmír vás činí ještě sympatičtějšími, což vaše přátele a rodinu jen přiměje k tomu, aby s vámi posílili kontakt. Získat lepší práci by nemělo být těžké. O vaší budoucnosti rozhoduje to, koho znáte a jak s ním komunikujete.

Zdraví

Váš systém doufal v tranzit podobný tomu, který se odehrává nyní, ať už o tom víte, nebo ne. Vliv postavení planet vám pomůže uspořádat svůj wellness program na několik příštích měsíců. Nastal čas zaměřit se na své tělo, a to jak vnitřně, tak i navenek. Budete moci přemýšlet o tom, co jíte, z hlediska trávení i z hlediska vzhledu. Naučte se jíst to, co je snadno stravitelné.

Přečtěte si také