Denní horoskop BERANA na 1. 1. 2023

Beran 1. 1. 2023

I když dnes budete muset pracovat, Berani, měli byste se snažit být v klidu. Jen nejste připraveni chopit se pracovního zatížení s obvyklou vervou. Ujistěte se, že snídáte a obědváte zdravě, protože vaše tělo se možná bouří proti některým nedávným požitkům. K obědu se doporučuje polévka a salát a dostatek vody. Ke konci dne pocítíte, že se vám začíná vracet energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes večer chystáte na první rande, nenechte se příliš zklamat, pokud se vám hned nepodaří dosáhnout vrcholu vášně. Tuto chvíli musíte vnímat jako jakýsi předkrm před hlavním jídlem, které by s trochou štěstí mělo brzy začít. Mezitím si oprašte své konverzační techniky.

Práce

Vaše energie bude přicházet v krátkých, silných dávkách. Vzestupy budou vysoké, ale pády nízké. Využijte vzestupů, ale nezabývejte se poklesy. Ostatní lidé vám mohou dát přezdívku "jojo". Dnes si ji určitě zasloužíte.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se možná vykašlou na to, že už nejste ozdobou večírku, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Osobní růst má mnoho podob a balíčků a někdy je nejnáročnější položit si otázku, co bychom skutečně chtěli změnit ve svých osobních návycích. Ať už je to častější čištění zubů nebo vzdání se alkoholu na určitou dobu, jsou věci, které vás napadnou automaticky - když si tuto otázku položíte vážně. Nebojte se podniknout kroky ke zlepšení svých způsobů chování nebo fyzického vzhledu. Je to zdravé svědomí, které chce zapadnout a vypadat dobře!

Přečtěte si také