Denní horoskop BERANA na 10. 10. 2022

Beran 10. 10. 2022

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se na žádnou situaci nedíváte z té horší stránky, spíše máte tendenci být přehnaně optimističtí. Dnes můžete zjistit, že jeden konkrétní vztah, do kterého jste investovali všechna svá vajíčka, zřejmě neodpovídá utopickému pohledu, kterému jste se oddávali. Možná budete nuceni si všimnout, že i oni mají hliněné nohy.

Práce

Tento měsíc je pro vás velmi obtížný a máte pocit, že jsou všichni proti vám. Nacházíte se mezi kamenem a nožem a v podstatě nemáte kam utéct. Čím více budete tlačit na pilu, tím větší odpor vás čeká.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že se budete cítit trochu zpomalení. Možná se vám nebude líbit, jak se vám v těchto dnech daří. Něco se vám nezdá - a zdá se, že nedokážete identifikovat zdroj. S tímto "děsivým" pocitem je třeba zacházet s jemnou pozorností. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení, zejména před spaním. Váš spánek to může negativně ovlivnit, proto dbejte na to, abyste cvičili dostatečně, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také