Denní horoskop BERANA na 19. 9. 2022

Beran 19. 9. 2022

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste spíše divocí než originální, spíše dobrodružní než odlišní. Dnes máte šanci se znovu objevit v novém světle. Nemusíte měnit svůj vzhled, stačí změnit jeden nebo dva své zakořeněné postoje. Možná zjistíte, že na vás druzí reagují jinak, a to vám dodá romantický potenciál.

Práce

Je třeba přezkoumat rozhodnutí učiněná během posledních tří týdnů. Pokud byla obtížně zvládnutelná nebo dokončená, obchodní dohody a jednání jsou opět na dobré cestě. Nyní je třeba je přebudovat a reorganizovat s novým pohledem a jasnější perspektivou.

Peníze

Jste připraveni využít nové možnosti vydělávání peněz. S příležitostí se pojí štěstí a expanze, což znamená, že budete muset být připraveni přijmout nabídky od zaměstnavatelů nebo investorů, kteří se chtějí ujistit, že vaše nápady a produkty budou úspěšné. Okno příležitostí může být malé, proto mějte vše připravené. Aktualizujte životopis a vytiskněte si podnikatelský plán.

Zdraví

Když se vydáte na novou cestu, nepochybně se objeví překážky, ale nenechte se odradit. Když vaše záměry narazí na odpor, prostě si přiznejte zklamání a vytvořte si nové záměry. Pokud například nejste schopni připravit si zdravé jídlo a sníte něco nekvalitního a s lítostí si jídlo zničíte, není vše ztraceno! Udělejte si čas na horkou koupel s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také