Denní horoskop BERANA na 20. 12. 2022

Beran 20. 12. 2022

Aktivita kolem vás se zvyšuje a vy byste měli přidat svou energii do skupiny. Nemějte pocit, že si musíte pořizovat drahé doplňky, abyste byli součástí davu. To, co potřebujete ke spojení se skupinou, není nic, co byste si mohli koupit v obchodě. Vychází to z vašeho srdce. Zapojte se do intelektuálních diskusí. Budou pro vás obohacující.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce vám může představit silný vztah, který by mohl mít zásadní vliv na to, jak vnímáte sami sebe a jak se obecně vyjadřujete. Když se s touto osobou setkáte, můžete se nechat zmást a myslet si, že půjde jen o obyčejný románek, ale nic nemůže být dále od pravdy. Změní vás způsobem, který si ani nedokážete představit.

Práce

Dnes se pravděpodobně rozhoří věčný spor, který vedete s kolegou. Existuje mezi vámi zásadní problém, který je třeba řešit. Nesmíte jej nadále ignorovat. Nyní je čas na usmíření.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Když začnete naslouchat svému tělu, začnete mít větší kontrolu nad svou chutí k jídlu a svými emocionálními reakcemi. Sebepoznání vede k sebeovládání. Jedním z nejdůležitějších způsobů, jak se ujistit, že pečujete o své tělo, je dostatečný odpočinek. Ve zvláště náročných dnech, kdy se cítíte být vláčeni mnoha směry, je zásadní zklidnit svou mysl před spaním. Horká koupel s kapkami levandulového oleje je skvělým způsobem, jak dosáhnout duševní i fyzické relaxace.

Přečtěte si také