Denní horoskop BERANA na 20. 9. 2023

Beran 20. 9. 2023

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes možná budete přemýšlet o tom, jak se zbavit nevděčného partnera. Než však napíšete dopis na rozloučenou a necháte ho ležet na polštáři, zvažte, že to nemusí být jen jeho vina. V koutku duše se možná sami cítíte provinile a hledáte únik. Možná je načase, abyste si promluvili.

Práce

I ty nejlépší plány se dnes díky něčímu nečekanému jednání rozbijí. Osoba, se kterou nebo pro kterou pracujete, je předvídatelná asi jako počasí. Tato osoba otřese situací a ztíží vám další postup.

Peníze

Hledáte nový způsob, jak získat peníze navíc, a možná ještě nemáte ideální řešení. Ale díky aspektům, které ovlivňují vaše zaměstnání, zjistíte, že existuje více příležitostí, než si myslíte. Pracovat více hodin je možné, stejně jako najít si práci navíc jako vedlejšák. Vaše kariéra bude pozitivně ovlivněna všemi kroky, které podniknete.

Zdraví

Zkoušení nových věcí často zlepšuje kvalitu našeho života. Evropa žila bez rajčat až do roku 1500, kdy je přivezli cestovatelé z Nového světa (pro cestovatele to byla novinka). Zvažte otevření se novým formám relaxace, abyste podpořili svou schopnost reflektovat staré vzorce a přivítat nové. Jóga a pilates jsou skvělými způsoby, jak posílit dolní část páteře. Pomoci může také meditace. V tomto období by také bylo vhodné omezit konzumaci alkoholu.

Přečtěte si také