Denní horoskop BERANA na 21. 9. 2022

Beran 21. 9. 2022

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte lehce drsný smysl pro humor a opravdový koňský smích. Dnes se to může projevit naplno. Pokud bude mít vaše drahá polovička námitky (na což má plné právo) a bude vám vyhrožovat, že vás připraví o všechny výhody vztahu, jak zareagujete? Pokud to bude vyprávěním dalšího špatného vtipu, pak by se možná měl jen ušklíbnout a vydržet to!

Práce

Spolehněte se na svou intuici. Hlas ve vaší hlavě přesně ví, jak postupovat, a proto mu důvěřujte. Lidé se vám mohou snažit zamlžit hlavu fakty, která nejsou pravdivá nebo nejsou ověřená. Nenechte se jimi vyvést z míry. Naslouchejte sami sobě.

Peníze

Hledáte nový způsob, jak získat peníze navíc, a možná ještě nemáte ideální řešení. Ale díky aspektům, které ovlivňují váš dům zaměstnání, zjistíte, že existuje více příležitostí, než si myslíte. Pracovat více hodin je možné, stejně jako najít si práci navíc jako vedlejšák. Vaše kariéra bude pozitivně ovlivněna všemi kroky, které podniknete.

Zdraví

Planetární konjunkce naznačuje, že je čas odložit luk a zamyslet se nad svým cílem. Pokud vás vaše myšlenky zmítají mnoha směry, bude obtížné, ne-li nemožné zasáhnout cíl. Ujistěte se, že si dopřáváte potřebný odpočinek. Správný odpočinek podporuje správné fungování vašeho těla. Zařaďte do svého jídelníčku červenou řepu, rajčata a mladou pampelišku, které vám pomohou pročistit játra. A co je nejdůležitější, zaměřte se na vytvoření návyku na mírné cvičení, které můžete provádět téměř každý den.

Přečtěte si také