Denní horoskop BERANA na 23. 10. 2022

Beran 23. 10. 2022

Ať se podíváte do kolika map a kolikrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Milujete nové zážitky, ale v hloubi duše jste rádi předem varováni, pokud vás čeká překvapení. Dnešek vám do života pravděpodobně přinese nečekanou událost, kterou jste možná nečekali ani v nejdivočejších snech. Buďte připraveni na ZMĚNU. Je na cestě a změní vaše poměry k lepšímu. Můžete očekávat, že zažijete skutečné dobrodružství.

Práce

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních rezervách. Ať už cítíte cokoli - vztek, smutek, lítost, strach - můžete tyto pocity využít ve svůj prospěch. Přijměte je a využijte je jako palivo. Uvnitř sebe najdete sílu a energii, abyste byli úspěšní.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru. Vyhněte se svačinám nebo jinému nevědomému chování.

Přečtěte si také