Denní horoskop BERANA na 24. 12. 2022

Beran 24. 12. 2022

Možná jste dnes trochu zmatení. Jednání druhých lidí vás může dostat do víru protichůdných emocí. Můžete být citliví, pokud jde o vaše cíle. Klíčovým aspektem dneška je disciplína. Zůstaňte věrni zásadám, které jsou vám nejdražší, a neuděláte chybu. Přátelé čekají v záloze, aby vám pomohli se vším, co vás trápí. Neváhejte požádat o pomoc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vás odnese daleko, daleko; rozhodně nebudete moci zůstat na Zemi. I když jste známí svou praktickou povahou, dnes vám to nějak uniká. Milostné zájmy jsou schopny navrhnout ty nejabsurdnější věci, jako například vyčerpat všechny vaše úspory a vzít je na výlet někam do exotických a drahých krajin. Snažte se zůstat racionální, zvláště pokud je jejich úsměv obzvlášť kýčovitý.

Práce

Dnes budete pravděpodobně velmi neklidní, což vám ztěžuje soustředění na cokoli. Vaše myšlenky přirozeně tíhnou k zelenější trávě na druhé straně. Snažte se zůstat soustředění a věřte, že jste na správné cestě.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Někdy rádi děláte věci sami, ale je důležité si uvědomit, že to nesmíte přehánět. Izolace může být riskantní. Je důležité zapojit do svého života přátele a rodinu, kdykoli je to možné, abyste získali potřebný pohled na to, jak žijete. Když vypadáte skvěle, nechcete, aby vám to někdo řekl? Dávejte pozor, abyste se neodřízli od důležitých zdrojů lásky a podpory  pro některé z vás je to nevědomý čin.

Přečtěte si také