Denní horoskop BERANA na 26. 12. 2022

Beran 26. 12. 2022

Dnes můžete pociťovat určité obavy z budoucnosti. Můžete cítit, že vám ubývají síly, zejména pokud vás tlačí termín. Potřebujete výzvy, abyste se prosadili. Nyní je čas začít se dostávat do formy. Pochybnosti jsou mimořádně kontraproduktivní. Jste zcela vybaveni pro úspěch!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika získávají hluboký smysl a filozofický nádech. Astrální konjunkce podporuje to nejvyšší a nejlepší, co ve svém nitru dokážete, pokud jde o váš současný vztah nebo vztah, o jehož navázání uvažujete. To následně znamená prozkoumat své motivy a rozhodnout se, na čem založíte své jednání. Možná je vhodný čas udělat si pořádek ve svém jednání.

Práce

Někdo využívá své znalosti k tomu, aby s vámi hrál mocenskou hru. Předvádí se a snaží se vás ovládat pomocí módních slov a myšlenek, které vám jdou mimo hlavu. Vezměte si jen ta fakta, která potřebujete, a jděte dál.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Chodili jste v minulosti rádi na Stairmaster, když jste cvičili? Pohyb na Stairmasteru napodobuje pohyb při stoupání, který nám v životě chybí při používání výtahů, eskalátorů a dalších podobných zařízení. Během fitness aktivit si zkuste představit, co vám cvičení přináší jak po fyzické, tak po psychické stránce. Čas, který strávíte prací na svém těle, je cenný pro rozvoj vašeho sebevědomí. Dopřejte si dvojí trénink tím, že se uvolníte a posílíte také v rámci své mysli a srdce.

Přečtěte si také