Denní horoskop BERANA na 28. 2. 2024

Beran 28. 2. 2024

Dnes nechcete nic jiného než být sami. Aby se tak stalo, Berani, musíte vypnout telefon i počítač a na dveře pověsit ceduli Nerušit. I tak je pravděpodobné, že vaši přátelé projdou kolem cedule a zeptají se, co je k večeři. Je to jeden z těch dnů. Lidé se chtějí scházet a chtějí to dělat u vás doma. Objednejte si své oblíbené komfortní jídlo a užijte si ten chaos.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současné nebeské atmosféře může být dnes situace poněkud ošidná. Ne že byste měli v úmyslu určité osobě nedůvěřovat, když vám prozradí, jak se cítí, ale něco vám prostě nesedí, i když možná nebudete schopni přijít na to, proč tomu tak je. Možná bude nejlepší, alespoň prozatím, naslouchat své intuici.

Práce

Velkou pozornost budete dnes věnovat peněžním záležitostem. Celá vaše nálada bude záviset na tom, jak se vám daří po finanční stránce. Snažte se do této pasti nespadnout. Pokud tak učiníte, můžete se nakonec na někoho zbytečně rozzlobit.

Peníze

Tento týden se pro vás bude týkat sociálních sítí, které se stávají ještě důležitějšími než dříve. Vašim přátelům se po vás opravdu stýská a chtějí slyšet vše o vašich nejnovějších dobrodružstvích. Hodně se však měníte, což může ovlivnit to, jak vypadáte a jak se prezentujete. Některým vašim kamarádům se tento proces nemusí líbit. Buďte k nim mírní. Ještě nechápou, kam se chystáte a že mohou jít také s vámi.

Zdraví

Zatímco přemýšlíte o budoucnosti, je důležité věnovat se přítomnosti. Zaměřte část své pozornosti na rozvoj správných návyků, které pomohou vaší vizi. Jednou nebo dvakrát týdně konzumujte spirulinu, chlorellu a další modrozelené řasy ve zdravých koktejlech. Tyto a další zdroje beta karotenu zvýší hladinu vitaminu A v krevním oběhu, který potřebujete pro podporu svého pronikavého zraku. Také sporty, jako je tenis, které jsou závislé na koordinaci ruka-oko, jsou vynikající formou cvičení.

Přečtěte si také