Denní horoskop BERANA na 30. 11. 2022

Beran 30. 11. 2022

Opusťte závěry, ke kterým jste v současné době dospěli ohledně své práce. Ať se vám to líbí, nebo ne, život vám přichystá překvapení. Za normálních okolností byste neuvažovali o takových návrzích, které vám lidé budou nyní předkládat. Nápady se vám mohou zdát bláznivé a neslučující se s tím, kým jste. Ano, mohou být šílené, ale nejsou vyloučené!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud to bude možné, budete se dnes skvěle bavit na malém společenském setkání. Promluvte si s těmi, které byste normálně nepoznali. To vám může otevřít dveře k novým zájmům a nakonec i k novému vztahu. Právě tím, že budete riskovat a odvážíte se otevřít své srdce někomu novému, dosáhnete většího pokroku než dříve.

Práce

Cítíte se v něčem osamělí. Možná po vás okolnosti chtějí, abyste pracovali sami. Protože jste společenský člověk, tento způsob práce vám zrovna nevyhovuje. Dnes je to tak ale lepší.

Peníze

Toto období je ve znamení dobrých zpráv v oblasti zaměstnanosti. Pokud jste živořili v práci, kterou nesnášíte, nebo jste si přáli najít něco, co by vám více vynášelo, budete nyní schopni odejít za dobrých podmínek a se skvělými referencemi. Aspekty naznačují zvýšení platu, které by mohlo pomoci vyřídit účty.

Zdraví

Věnujte dnes zvláštní pozornost citovým potřebám  svým i toho, koho milujete. Díky současné astrální energii se naše záměry potěšit a pečovat o ty, které milujeme, mohou snadno minout účinkem. Už jste někdy zařadili třetí rychlostní stupeň, když jste chtěli jet na jedničku? Vzpomínáte si, co se stalo? Nebraňte si otevřít srdce, ale ujistěte se, že vaše srdce vychází z vašich úst přesně tak, jak máte v úmyslu. Někdy naše nejsladší myšlenky spadnou do hořčice na cestě k uším někoho jiného.

Přečtěte si také