Denní horoskop BERANA na 30. 9. 2022

Beran 30. 9. 2022

Rodinné hodnoty, které jste přijali, mohou být dnes zpochybněny. Možná budete považovat některé přátele za svou skutečnou rodinu nebo si budete myslet, že netradiční domácnost pro vás funguje lépe než tradiční. Nedovolte, aby vás obavy příbuzných přiměly držet se zpátky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se někdy pokoušeli přemluvit k milostnému vztahu, pak dnes budete mít opravdu dobrou šanci na úspěch. Energie dne skutečně podněcuje vaši touhu diskutovat a debatovat, ale také ohromovat druhé svým zjevným důvtipem a brilantní inteligencí. Mohli byste je upovídat k smrti, nebo ještě lépe upovídat je směrem k ložnici, ale nakonec budete muset zmlknout – nebo ne?

Práce

I když fyzicky nejste v práci, vaše mysl tam stále zůstává. Dopřát si duševní přestávku se snáze řekne, než udělá. Zapojte se do fyzické aktivity. Využijte tento aktivní pohyb k tomu, abyste ze sebe dostali veškerý stres, napětí nebo zmatek, který v sobě nosíte.

Peníze

Už dlouho si chcete udělat pořádek ve svém pracovním a finančním životě a toto období vám nabízí tu správnou kombinaci energií, abyste to zvládli. Je to skvělý čas na aktualizaci životopisu a hledání nové práce, pokud chcete, nebo na získání pozornosti nadřízených. Možná dostanete i přidáno.

Zdraví

Péče o tělo prostřednictvím stravy a cvičení je celoživotní proces. Stejně tak je třeba pečovat o svou mysl. Vzhledem k současným tranzitům je skvělá doba začít číst (nebo už máte jednu či dvě knihy, na kterých pracujete?) nebo se věnovat jiným činnostem, které rozvíjejí vaši tvůrčí představivost. Udržujte svůj mozek zdravý! A nikdy není dost informací o tom, jak potraviny, které přijímáme, ovlivňují naši pohodu a které z přírodních látek, jež máme k dispozici, mohou našemu zdraví nejvíce prospět.

Přečtěte si také