Denní horoskop BERANA na 6. 12. 2022

Beran 6. 12. 2022

Tento den je vhodný pro vyjádření vašich pocitů. Tím, že o problému budete mluvit nahlas, se nakonec domluvíte na řešení. Tím, že to, co se vám honí hlavou, externalizujete, se problém nějak snáze zvládne. Držet vše v sobě mu dává jen velmi málo prostoru k pohybu. Jste blíž řešení, než si myslíte. Najděte svůj hlas a odpověď si najde vás.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás nutí klopýtat ve snaze zaujmout určitou osobu. Nenechte se tím znepokojit, protože je to jen dočasné. Možná bude dokonce lepší, když se pokusů o navázání vztahu vzdáte jen na den nebo dva a zaměříte se na to, co skutečně můžete nabídnout. Jakmile pochopíte své motivy, nic vás nezastaví.

Práce

Dnes jste na vrcholu světa a vše, v co věříte, pracuje ve váš prospěch. Obklopují vás příležitosti, pokud jde o vaši kariéru. Vaše fyzická energie je silná a máte obrovské štěstí. Využijte tohoto příznivého období.

Peníze

Ačkoli jste nebyli vždy známí jako lidé, kteří se vyznají v oblasti peněz, nedávno jste dostali příležitost k pokroku ve své finanční sféře. Dochází k události v oblasti vašeho horoskopu, která souvisí s vámi samotnými, s tím, jak se promítáte do světa, a také s tím, jak vás vidí a vnímají ostatní, takže je čas pokročit ve všech projektech, které by vám nyní nebo v budoucnu mohly přinést peníze. Od malých podnikatelských nápadů až po žádost o zvýšení platu, je to ten správný čas!

Zdraví

Formující se astrální konfigurace může vyvolat staré známé pocity. Ve vašem životě mohlo být mnoho takových dnů. Zdá se, že znáte své záměry, ale dopad vašich slov a činů může v lidech vyvolat pocit zmatku a někdy i strachu z vás. Klíčem k úspěchu je rozpoznat vlastní intenzitu a pěstovat ji pomocí věcí, které děláte samostatně: seskoky padákem nebo jiné riskantní činnosti jsou toho nejlepším příkladem. Dopřejte si denní dávku pohybu.

Přečtěte si také