Denní horoskop BERANA na 8. 10. 2022

Beran 8. 10. 2022

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jednou z věcí, se kterou se velmi těžko vyrovnáváte, je nudná rutina. Dnes vás může přitahovat někdo, kdo zdánlivě porušuje všechna pravidla. Možná fyzicky moc nevypadá, ale vy cítíte neklid, který vás fascinuje. Všimnete si, že má problém udržet se v klidu a zcestovalý vzhled. Rozhodně se chcete dozvědět víc.

Práce

Ať už jste dnes v zaměstnání, nebo ne, není vhodná doba pro zásadní rozhodnutí týkající se vaší kariéry. Vaše mysl není zcela uzemněná a jakákoli rozhodnutí, která dnes učiníte, pravděpodobně nedopadnou podle plánu. Dejte si pauzu.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Máte za sebou několik velmi rušných měsíců a vypadá to, že by se situace mohla na nějakou dobu ustálit. Na tomto uspořádání věcí máte velkou zásluhu. Velmi důležitým aspektem je udržování pravidelné stravy, stejně jako pravidelný pohyb a dostatečný odpočinek. Nezapomeňte vždy věnovat zvláštní pozornost svým játrům, orgánu ve vašem těle, který reguluje vaši krev a připomíná vám, když to přeženete.

Přečtěte si také