Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 6. 2023

Blíženci 1. 6. 2023

Nepříjemné události v životě rodinných příslušníků by mohly doma způsobit stres. Mohly by se vyskytnout problémy s konstrukcí domu. Možná je třeba věnovat pozornost vodovodním rozvodům nebo elektřině. Pokud je někdo z rodiny rozrušený, Blíženci, udržujte komunikační kanály otevřené. Pokud existují problémy, které vyžadují pozornost, odstraňte je hned.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie dávají romantice skutečnou příležitost rozkvést tam, kde se dříve zdálo, že se vůbec nic neděje. Ať už jste oba ochotni dát jeden druhému při této příležitosti větší šanci, nebo na sobě možná vidíte něco, čeho jste si předtím nikdy nevšimli, máte potenciál být zasaženi a Amor přímo zaboduje.

Práce

Láska je hybnou silou všeho, co děláte. Najděte způsob, jak svou práci milovat.

Peníze

Tento týden se snažíte zůstat v rovnováze a při smyslech. Hledejte ve vesmíru informace o tom, kam směřujete. Aby se vám podařilo získat zvýšení platu nebo nové zaměstnání nebo někoho přesvědčit, aby investoval do vaší budoucnosti, musíte se více ozvat a zviditelnit.

Zdraví

Je čas promluvit si o své pleti. Staráte se o ni správně? Pijete hodně vody, doplňujete si vláhu a chráníte se před sluncem? Nezapomeňte, že je velmi důležité používat ochranný krém po celý rok. A když už jsme u toho, v tomto období se doporučuje hloubková masáž a horké koupele. Prospěje vám jakýkoli druh práce s tělem, který je vám příjemný.

Přečtěte si také