Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 8. 2024

Blíženci 1. 8. 2024

Snažte se dnes nebýt tak vážní a intenzivní, Blíženci. Kráčejte lehčím krokem a nemějte pocit, že musíte mít vždy pod kontrolou každou věc, se kterou přijdete do styku. Zaujměte postoj, že se necháte unášet proudem, a budete přesně tam, kde potřebujete být. Extrémní jednání povede k extrémním následkům. V den, jako je tento, není takové chování zapotřebí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

K rozlousknutí ořechu nepotřebujete kladivo, ani nemusíte používat tak silné prostředky, abyste dosáhli řešení mezi sebou a svým milencem. I když máte pocit, že si situace zaslouží tvrdou lásku, může být lepší použít mírnější metodu, a dokonce se snažit být mimořádně laskavý. Nezhoršujte konflikt. Přemýšlejte.

Práce

Vydejte se mimo svou bezpečnou zónu. To může znamenat, že se obrátíte s žádostí o pomoc na někoho, s kým se obvykle bojíte mluvit. Může to také znamenat, že se budete ucházet o práci, která je pro vás náročná. Překročte hranice a uspějete.

Peníze

Možná vás více než ostatní trápí aspekty v oblasti peněz a hodnot. Právě ve chvíli, kdy jste na pokraji uzavření obchodu, vám věci vyklouznou z rukou nebo se zpozdí. Na tom nezáleží. Zlepší se to. Do té doby raději obchodujte s většími institucemi a korporacemi nebo pro ně pracujte. Tím se zlepší váš hospodářský výsledek.

Zdraví

Jste velmi citliví, pokud jde o přátele a rodinu, a dnešní tranzity tuto citovou vazbu ještě prohlubují. Věnujte si každý den dostatek času na trochu pohybu a zdravé stravování, abyste byli připraveni být tu pro své nejbližší. Velmi špatně reagujete na situace, kdy jste příliš tlačeni k tomu, abyste věnovali čas těm, které máte rádi. Time management vám může pomoci získat to, co potřebujete v každém ohledu.

Přečtěte si také