Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 12. 2022

Blíženci 13. 12. 2022

Zběsilá komunikace týkající se projektu nebo rodinných záležitostí by mohla způsobit, že se budete cítit roztěkaní a nesoustředění. Zasáhlo vás příliš mnoho důležitých starostí najednou. Může to být matoucí, ale berte je jednu po druhé a nepodléhejte pokušení snažit se stihnout vše najednou. Vaše mysl je dnes vyrovnaná a analytická. Jděte s proudem a vše se podaří.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou poněkud nebezpečné záležitosti – ne příliš riskantní, ale ani ne moc bezpečné. Existuje velká šance, že se dostanete do kontaktu s někým, kdo si na nic nehraje. Pokud máte náladu spíše na zábavu než na něco příliš vážného, mohli byste se skvěle bavit. Pokud si ale nechcete nechat zlomit srdce, možná na to zapomeňte.

Práce

Netahejte dnes záměrně někoho jiného za nos, abyste si zvýšili přízeň šéfa. Pravda o vašem jednání nakonec vyjde najevo a vy budete mít horší postavení než kdykoli předtím. Držte se čestného, otevřeného a upřímného přístupu.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Když se začnete starat o své zdraví, můžete mít někdy pocit, že je toho na vás příliš mnoho. Strava, rutina, cvičení, nemoci, spánek – a vše ostatní, co souvisí se sebeláskou. Proto máte přátele, kteří vám mohou pomoci zhodnotit vaši situaci a vymyslet nejlepší postup. Někdy stačí, když se napětí zasmějete!

Přečtěte si také