Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 9. 2024

Blíženci 13. 9. 2024

Blíženci, možná vám zavolá přítel nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Tato osoba by vám mohla oznámit, že vás navštíví, a to velmi brzy. Vy i vaše domácnost se možná zblázníte, když se budete snažit upravit byt do reprezentativního vzhledu. Návštěvu si pravděpodobně užijete, ale oznámení způsobí dočasný chaos.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes možná budete muset vynaložit určité úsilí, abyste urovnali svůj vztah. Možná si ani nepamatujete, kvůli čemu jste se s milovanou osobou pohádali, ale musíte spolu začít znovu mluvit. I když je těžké udělat první krok, stojí za to se o to pokusit. Oba máte dostatečný zájem na tom, abyste chtěli být opět spolu.

Práce

Napětí, které se stupňovalo, se konečně uvolnilo. Máte pocit, že jste opět nad věcí. Kolegové i zaměstnavatelé vás respektují a ostatní lidé mají pochopení pro vaše pocity. Celkově je to pro vás hvězdný den.

Peníze

Možná jste se snažili přijít na způsob, jak získat peníze na nový podnik, a nyní je to možná možné. Je skvělá doba pro vyřízení posledních plateb, které možná budete muset provést, a zároveň pro hledání způsobů, jak se spojit s možnými investory. Snaha o získání finančních prostředků by měla zahrnovat on-line a e-mailovou složku.

Zdraví

Dnes je v pohybu spousta příznivé energie, která vám může dodat sílu a schopnost naladit se na božské ve svém každodenním životě. Abyste podpořili pozitivní tok této energie, věnujte zvláštní péči uvolnění mysli a výživě těla čerstvým jídlem a cvičením. Případného stresu, který cítíte v očích, se nejlépe zbavíte pomocí jógy, která otevře čakry a uvolní energii, jež se v těle nahromadila.

Přečtěte si také