Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 12. 2022

Blíženci 14. 12. 2022

Dnes by se u vás doma mohlo konat setkání senzibilů, umělců a duchovně zaměřených lidí. Může to být fascinující a podnětné setkání, ale může se objevit někdo, kdo rád vyvolává spory a debaty. Uvědomte si tuto možnost a pokud můžete, zkraťte ji, jinak by toto slibné setkání mohlo skončit pošramoceným egem i city.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může vás velmi přitahovat určitá osoba z jiné země. Vábení jiných břehů je pro vás neodolatelné a lidé ještě více. Ať už se počátek tohoto románku odehraje na dovolené, nebo se setkáte ve svém rodném městě, možná zjistíte, že je to jedna z vášní, která trvá déle, než jste si původně mysleli.

Práce

Ujistěte se, že dnes máte na pracovišti dostatek občerstvení. Když se situace zhorší a vznikne napětí, sladkost nebo sendvič navíc vám docela dobře spraví náladu. Nemá smysl si tyto požitky odpírat.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídající odměny. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Dokážete intuitivně vycítit, co je v dané situaci potřeba. Pokud máte ve zvyku připravovat jídlo pro sebe a svou rodinu, jste pravděpodobně přirozeně nadaní pro přípravu zdravých jídel. Chcete-li tento dar rozšířit, můžete se naučit některé zdravé techniky, které najdete ve vegetariánských nebo dokonce veganských kuchařkách. Pohledy obsažené v těchto textech pro vás mohou být nové, ale to, co si z nich odnesete, obohatí vaše zkušenosti s vařením a stravováním.

Přečtěte si také