Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 12. 2022

Blíženci 15. 12. 2022

Společenské akce by vám mohly přinést nové zajímavé kontakty. Vztahy s partnery všeho druhu by měly být plodné a oboustranně výhodné, zejména pokud jsou tito lidé zároveň blízkými přáteli. Pokud jste uvažovali o uzavření nového obchodního partnerství, je to den, kdy byste o něm měli začít vážně jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes toho budete mít na talíři mnohem víc, než jste si přáli. Ve svém současném vztahu máte nyní na výběr, zda ho posunete na hlubší úroveň, nebo zda se možná zamyslíte nad jinými možnostmi do budoucna. Sdílení svých pocitů a zkoumání svých ambicí vám pomůže najít správnou perspektivu a rovnováhu.

Práce

Nastává vhodná doba pro zahájení nové etapy vaší kariéry. Nezapomeňte, že to nemusí být velký krok. I malá změna může být velmi efektivní. Udělejte si vědomý bod a začněte s novým zvykem nebo trendem, pokud jde o vaši práci.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Současné planetární uspořádání vás činí otevřenějšími vůči pravdám, které byste jinak mohli přehlédnout. Zkuste se upřímně zamyslet nad tím, co pro sebe děláte, co zvyšuje váš pocit pohody, a co děláte, co vaši pohodu omezuje. Váš osobní zdravotní režim musí být zcela specifický pro vaše potřeby. Některé bylinné látky, o nichž se říká, že působí blahodárně a uklidňujícím způsobem, jsou: jasmín, levandule, lotos a pomněnka. Zařaďte do svého koupelového rituálu svou oblíbenou vůni!

Přečtěte si také