Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 6. 2023

Blíženci 15. 6. 2023

Blíženci, možná dnes nemáte jasno o svém profesním směřování. Vaše motivace se bez varování vytratila. Co se stalo? Je možné, že se potřebujete zapojit do projektů, které mají univerzálnější ohlas. Projekty, které se týkají pouze vašich zájmů nebo které mají úzký záběr, již neudrží vaši pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás vybízí, abyste se uvolnili a zklidnili a abyste se mnohem pomaleji věnovali jednomu konkrétnímu vztahu, který vás už nějakou dobu dostává do varu. Dotyčná osoba se k vám cítí přitahována a nehodlá svůj názor narychlo měnit. Dovolte svým hlubším pocitům, aby se objevily, a můžete se o ně podělit.

Práce

Karty se obrátily a vy máte najednou velmi dobré postavení u svého šéfa a lidí ve svém okolí. Události spojené s prací vám půjdou hladce a vaše celkové sebevědomí bude silnější než obvykle. O laskavost si řekněte hned, nečekejte.

Peníze

Stále máte omezující aspekty, které zpomalují vaše peníze, což může být někdy frustrující. Dostáváte však také nové rozkazy. Nejvíce se to týká vaší každodenní práce, která prochází velkou změnou. Možná dokonce změníte povolání nebo způsob, jakým pravidelně přinášíte peníze. Dávejte si pozor na své zdraví, které by se v důsledku stresu mohlo vyčerpat. Je lepší být v bezpečí než litovat.

Zdraví

Ve vzduchu dnes panuje značná harmonie. Dejte si příležitost naladit se na ni prostřednictvím jógy nebo třeba nějaké individuální tantrické praxe, která vás možná už teď baví. Je úžasným přínosem mít v rozvrhu jógu, protože uklidňuje mysl a zároveň tonizuje tělo. Abyste získali maximální užitek, musíte chodit pravidelně. Zažijete pocit zvýšené pohody.

Přečtěte si také