Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 9. 2023

Blíženci 15. 9. 2023

Pokud dnes proniknete příliš hluboko, můžete se dostat do problémů, Blíženci. Pokud můžete, udržujte věci lehké a energické. Paradoxně, čím více se budete snažit něco udělat, tím narazíte na více překážek. Věci budou plynout snadno, pokud jim to dovolíte. Vzdejte se části kontroly a nechte se vést rozmarnější energií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den budete zbožňovat, protože je to ten typ příležitosti, kdy se všechno zvrtne, vztahy vyskočí z čistého nebe a svět se zdá být trochu bláznivý v nádherném smyslu. Mohli byste potkat někoho, s kým si okamžitě padnete do oka. Prostě víte, že je to ono. Věřte v tomto případě svým instinktům, protože ty se málokdy mýlí.

Práce

Celkové tempo se dnes poněkud zpomalí a zjistíte, že to je trend pro následující tři týdny. Během této doby byste se měli soustředit na shromažďování faktů a plánování. Není kam spěchat. Nespěchejte a buďte trpěliví.

Peníze

Možná jste se snažili přijít na způsob, jak získat peníze na nový podnik, a nyní je to možná možné. To je skvělá doba pro vyřízení posledních plateb, které možná budete muset provést, a zároveň pro hledání způsobů, jak se spojit s možnými investory. Snaha o získání finančních prostředků by měla zahrnovat on-line a e-mailovou složku.

Zdraví

Několik rad pro váš jídelníček: vyhněte se kofeinu. Je to v naší společnosti velmi rozšířená droga, ale nemusí být pro vás vhodná. Začněte otevírat svou mysl a chuťové buňky alternativním látkám, z nichž nejčastější jsou bylinné nálevy, zejména zelený čaj. Zátěž kofeinu na oči (zrak) vás může negativně ovlivnit. Zařaďte také čerstvé ovoce a zeleninu, které oči vyživují: meloun, brusinky a borůvky. Tyto chutné potravinové zdroje jsou rozhodně chutnější než jakýkoli lék.

Přečtěte si také