5 znamení zvěrokruhu, která to na tanečním parketu umí rozbalit. Patříte mezi ně?

Právě dnes slavíme Mezinárodní den tance, a zatímco někteří lidé tanec jednoduše milují a nedokážou si bez něj svůj život představit, jiní se mu vyhýbají velikým obloukem. To, jak si s tancem rozumíte, hodně napovídá znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Takže jaká znamení mají tanec v krvi?

Tanec je nejen skvělá zábava, ale také prospívá tělu a duši. Úžasně se uvolníte, zapomenete alespoň pro tu jedinou chvíli na všechny své starosti a problémy a uděláte také něco pro svou postavu. To jsou výhody, které se rozhodně počítají. Je tanec vaší vášní? Pak jste se nejspíš narodili v jednom z těchto pěti znamení zvěrokruhu.

Ryby

Jestli existuje nějaké znamení, které má taneční vlohy opravdu v krvi, pak je to znamení Ryb. Jejich vrozená citlivost a empatie z nich dělá výborné tanečníky. Dokážou se krásně vcítit do hudby a díky své empatii si skvěle rozumí i v párovém tanci. S Rybami na parketu je to čirá radost z pohybu, zábava i hravost. Ryby jsou velmi vnímavé a senzitivní, často jsou pro své okolí vrbou, u které se mohou vypovídat, ramenem, na kterém se mohou vybrečet, ale někdy potřebují upustit páru i Ryby a tanec je tím nejlepším možným způsobem. Navíc pohled na ně na tanečním parketu je prostě dechberoucí. Jsou elegantní, ladné a tanec je nesmírně baví.

Přečtěte si také: Štěstí podle horoskopu: Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

Lvi

Lvi jsou rádi v centru dění i pozornosti, a pokud je postavíte na pódium, budou ve svém živlu. Jejich energie se zdá být nekonečná a i jejich tanec je plný zajímavých kreací, síly a vášně. Je to pro ně skvělý způsob, jak se zbavit zadržovaného napětí, stresu a nervozity. Baví je vymýšlet zajímavé a neotřelé taneční kreace, kterými druhým rádi vyrážejí dech. Rytmus mají v těle a jsou také nepřekonatelní v párovém tanci. Do svého tance vždy dávají srdce.

Panny

Také Panny patří mezi skvělé tanečníky. Jejich motivace, disciplína i schopnost se do něčeho zakousnout a jít si za tím z nich dělá jedny z nejlepších tanečníků. Nebojí se tvrdě makat, učit se novým věcem a neustále se zdokonalovat. Lidé narození ve znamení Panny jsou talentovaní nejen tanečníci, ale také choreografové. Netancují vždy však jen pro svůj dobrý pocit, Panny mají rády uznání a velmi si užívají, když za svůj taneční výkon sklízí obdiv a pochvaly.

Čtěte také: Dokonalá souhra: Tři hvězdné páry, které se k sobě skvěle hodí podle znamení horoskopu

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah bývají naprosto fenomenálními tanečníky. Rytmus nejen výborně cítí, jim jednoduše proudí celým tělem a oni se jím nechávají rádi a často unášet. Zahlédnete-li někde tančit Váhu, nejspíš svůj pohled jen tak neodtrhnete. Budete si vychutnávat vystoupení až do samotného konce, protože jestli někdo umí tancem vyjádřit naprosto všechny pocity, jsou to právě Váhy. Jsou jemné, elegantní, smyslné i tajuplné. Ve chvíli, kdy se jich zmocní hudba, všechno ostatní pro ně přestává existovat. Dokážou tančit celé hodiny. Tanec je pro ně něco stejně přirozeného jako pro ostatní chůze.

Býk

Pokud jste narozeni ve znamení Býka, pak jistě dobře víte, že když se pustíte do tance, dokážete k sobě přitáhnout pohledy a pozornost všech lidí v okolí. Tanec v podání Býka je plný smyslnosti, síly a kreativity. Jako divák si podívanou na tančícího Býka náramně užijete, bude vás neustále překvapovat novými kreacemi a styly, které možná ani neznáte. Když už se Býk do tance vrhne, rozhodně se jej nepustí dřív, než ovládne celý taneční parket.

Zdroj: astrotalk.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.