Dokonalá souhra: Tři hvězdné páry, které se k sobě skvěle hodí podle znamení horoskopu

Slavné páry jsou neustále pod drobnohledem médií i fanoušků. Není divu, že často tlak neustojí a jejich vztahy se rozpadají. Ale existuje i pár výjimek, které mezi bouřlivými začátky a epickými rozchody ostatních své vztahy drží. Možná to bude tím, že se k sobě dokonale hodí i podle znamení zvěrokruhu.

Udržet dlouhodobý vztah v Hollywoodu se zdá spíše jako sen nebo scéna ze sci-fi filmu, a přesto se to některým partnerům daří. Zůstávají spolu navzdory všemu, a možná i proto, že jejich znamení k sobě dokonale ladí. Jaké páry to jsou?

Eva Mendes (Ryby) a Ryan Gosling (Štír)

Kariéra americké herečky Evy Mendes odstartovala nejprve v klipech a epizodních rolích, do povědomí diváků se pak zapsala v roce 2001 díky oscarovému filmu Training Day. I kariéra Ryana Goslinga začínala pozvolna. Průlom nastal díky divácky oceňovanému filmu Zápisník jedné lásky. Při natáčení se seznámil s herečkou Rachel McAdams, s níž následně tři roky randil. Vztah ale nevydržel a od roku 2011 tvoří pár právě s Evou Mendes, společně vychovávají dvě dcery a platí za jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu.

Hodí se k sobě i podle horoskopu, oba se totiž narodili ve vodních znameních. Eva je Ryba a Ryan Štír. A jak je vidět, parádně jim to svědčí. Tato dvě znamení si spolu rozumí, ale ne jen tak obyčejně, jejich porozumění je opravdu velmi hluboké. Vědí, jak se ten druhý cítí, co si myslí a navzájem se podporují, mají mezi sebou velmi něžný a romantický vztah plný úcty a pochopení.

Jessica Biel (Ryby) a Justin Timberlake (Vodnář)

Dalším hvězdným párem, kterému to parádně klape, je Jessica Biel, herečka pocházející z Minnesoty, a Justin Timberlake, který se proslavil jako člen chlapecké hudební skupiny N´Sync. Když v roce 2002 skupina zanikla, rozhodl se pro sólovou dráhu, a jak se ukazuje, byl to skvělý nápad. Od zpěvu si odskakuje k herectví, vidět jste ho mohli třeba ve filmu Kamarád taky rád, Zkažená úča, a svůj hlas často propůjčuje kresleným postavám. S Jessicou tvoří pár od roku 2007, o čtyři roky později se zasnoubili a v roce 2012 si ve slunné Itálii řekli své ano. Jejich vztah je plný porozumění a lásky, ale zažili už také spoustu neshod a krizí.

Není divu, znamení Ryb, ve kterém se narodila Jessica, a Vodnář Justin spolu mohou tvořit dokonalý pár, ale také velmi výbušný. Něžná a empatická Ryba potřebuje lásku a objetí, zatímco Vodnář touží po svobodě a společnosti lidí. Pokud Ryba dá Vodnáři potřebnou volnost, ten ji za odměnu zahrne nehynoucí láskou. Výhodou spojení těchto dvou znamení je schopnost rychle a opravdově odpouštět. Takže když už se pohádají, nikdy jim rozepře dlouho nevydrží. A to je pro vztah jistě velmi dobrá kombinace.

Mila Kunis (Lev) a Ashton Kutcher (Vodnář)

Mila Kunis a Ashton Kutcher tvoří opravdu nádherný pár, navíc s tím nejfilmovějším příběhem vůbec. Seznámili se totiž při natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá a Mila přiznala, že tehdy díky scénáři dostala od Ashtona svou úplně první pusu v životě. Na dlouhou dobu se jejich cesty rozdělily, aby pak vytvořili stabilní a fanoušky milovaný pár. A to navzdory tomu, že jejich znamení jsou vlastně úplné protiklady.

Mila se narodila ve znamení ohnivého Lva, zatímco Asthon je Vodnář. Znamení Lva je kreativní a ambiciózní a Vodnář miluje svobodu a pozornost, což v počátcích vztahu může být důvodem vášnivých hádek, ale postupem času se začnou navzájem skvěle doplňovat. Lev dokáže být úžasně hravý a vtipný a Vodnář zase ve svých nápadech nesmírně originální, takže tahle dvojka ve společnosti je prostě zárukou skvělé zábavy. A očividně jim to velmi svědčí i v soukromí.

Zdroj: thethings.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.