Seriály a filmy

9. října 2024 21:11

Šarlota Chmelařová

Roman udělal Veronice smyslnou masáž. Skončila intimním sblížením

Roman a Veronika konečně prolomili ledy. Smyslná masáž skončila intimním sblížením, a bylo vidět, že z toho mají oba radost. Veronika pak ale projevila menší nejistotu.

Roman s Veronikou na své pláži zažili hravé odpoledne. Výherce měl dostat masáž, a právě to se poštěstilo Veronice. Nutno však podotknout, že Romanovi to vůbec nevadilo, ba naopak. „Ty už nemluv a jenom si vychutnávej svoji výhru,“ prohlásil Roman na začátku masáže. „Masírovat Verču? Já to vlastně neberu ani jako svoji prohru,“ dodal pak ve své výpovědi účastník reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Vnadná Veronika si svou výhru viditelně užívala. „Jako musím říct, že to je hodně příjemné,“ pochválila Romanovi techniku. „Ještě abys nadávala,“ utrousil Roman, který se ze všech sil snažil předvést co nejlepší výkon.

Masáž přinesla vytoužené ovoce

Dotyky zřejmě způsobily své a dvojici se podařilo posunout svůj vztah na další úroveň. „První masáž byla včera večer a skončila tak trochu jako intimním sblížením,“ vyprávěla ve své výpovědi Veronika s potutelným úsměvem na tváři. Roman to později potvrdil také. „Z té masáže jsme potom pokročili kousíček dál, kde jsme trochu zbourali ty bariéry, které jsou mezi námi. Ten zážitek jako takový v nás zanechal různé otazníky. Ale když budu mluvit za sebe, tak jsem se v tom hodně uklidnil, protože se tam zbourala ta pomyslná zeď mezi námi,“ popsal Roman svůj pohled v jednatřicátém dílu seznamovací reality show.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Ačkoliv Veronika přiznala, že se rozhodli pokročit ve svém vztahu dál a došlo mezi nimi k fyzickému kontaktu, dodala také, že z toho má tak trochu rozporuplné pocity. „Myslím si, že proběhlo něco, co ještě úplně proběhnout nemělo z mého pohledu. Zároveň to vyplynulo ze situace, takže jsem z toho taková trošku jako v rozpacích. Ale lehce mě to utvrdilo v tom, že je to na mě všechno strašně rychlé,“ uzavřela Veronika.

Podívejte se také, jak Veronika hodnotila Romanův vztah k plyšákovi:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.