Roman předvedl Verče, jak usíná se svou hračkou. Ta jen nevěřícně zírala

Roman s Veronikou usínají první noc s plyšákem - Honeymoon – líbánky k nepřežití (24)

Roman pokračuje ve své nepříliš úspěšné hře zvané „svádění“. Tentokrát Verče předvedl, jak usíná se svým oblíbeným plyšákem z dětství, pejskem Juliánkem. Jak na to zareagovala?

Roman se s Verčou stále pokouší navázat intimnější vztah. Vnadná blondýnka se ale jakýmkoliv fyzickým dotekům brání a s Romanem k sobě zatím měli nejblíže v den svatby. Od té doby jejich soužití na ostrově připomíná horskou dráhu.

Roman se své partnerce svěřil, že je frustrovaný z toho, že se snaží a ona veškeré jeho úsilí odráží. Zatímco ona se mu zase snažila vysvětlit, že se do ničeho nechce nutit a postrádá u něj onu pomyslnou jiskru. Dokonce proběhlo několik nepříjemných výměn názorů, ale po návštěvě Terezy Pergnerové se situace na jejich pláži uklidnila.

Bedna s milovaným plyšákem

V minulém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití jim připlula bedna s osobními věcmi se zvláštním významem. Veronika tam měla andělíčka od maminky a Roman tam našel svou oblíbenou plyšovou hračku - psa Juliánka. V noci už ulehal do postele nadšeně se svou dětskou hračkou.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„Dobře se ti s ním leží? Takhle s ním ležíš i doma?“ zeptala se ho Veronika poté, co musela zadržovat smích. Poté už situace zvážněla a Roman začal popisovat, jak běžně vypadá jejich společná noc. „No opravdu, takhle si lehnu, chytnu ho a chvilku přemýšlím o tom dnu, než usnu,“ prozradil Roman v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě. Veronika už v předchozím díle konstatovala, že si díky tomu uvědomila, že je Roman velice citlivá duše. A jak dále pokračuje Romanovo usínání? Na celou video ukázku se podívejte v úvodu článku.

O erotiku a romantiku není nouze na pláži u Martina a Jany:

Sdílejte článek
Štítky Tereza Pergnerová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.