Roman má na ostrově svého plyšáka z dětství. Veroniku překvapilo, že s ním mluví

Roman si povídá se svým plyšákem - Honeymoon – líbánky k nepřežití (23)

Veronika a Roman už mají naštěstí bouřlivé období hádek za sebou. Po návštěvě Terezy se mezi nimi vyčistila atmosféra a na jejich pláži opět vysvitlo slunce. V další bedně jim ale dorazily poněkud nečekané osobní věci.

Romanovi moře přineslo jeho oblíbenou plyšovou hračku, kterou má z dětství. Jedná se o psa, načež Veronice by na tom nepřišlo nic divného, jelikož i ona sama má doma svou památečnou plyšovou hračku. „Já jsem taky takový typ, že mám do dneška toho plyšáka, se kterým jsem spala. Tak mi to nepřijde divné, spíš jako hezké,“ prozradila Veronika, které v bedně přišel andělíček od maminky.

Roman po objevení své dětské hračky neskrýval radost. „Byl tam můj zlatý, drahý plyšák Juliánek, kterého jsem si vysnil, protože to je pro mě závan domova,“ uvedl Roman v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Se svým plyšovým pejskem mluví

Ihned po vyndání významných osobních věcí z bedny pak Roman zdvořile představil své dva společníky na ostrově. „Kdyžtak tohle je Juliánek, jo, a tohle Verča. Seznamte se, bude tady s námi do konce pobytu,“ sdělil Roman, načež Verča plyšovou hračku pozdravila.

Ačkoliv zpočátku tvrdila, že jí na tom nepřijde nic divného, netrvalo dlouho a zvláštní situace týkající se Juliánka přece jenom nastala. A to sice, když se u nich na pláži objevil skutečný toulavý pes připomínající plyšovou hračku. „Podívej se Juliánku, to je toulavý pes, vidíš ho? Ale s tím si nehraj, on může být nemocný,“ řekl Roman ve třiadvacátém díle a hladil při tom svou plyšovou hračku.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Veronika vedle něj během toho seděla na posteli a jen se celou situací tak trochu překvapeně bavila. „Když si s ním povídal, tak už jsem koukala. Je pravda, že jedna věc je mít plyšáka a druhá věc je si s ním povídat. To mě trošku zarazilo, no. To jsem si říkala: Ajéje, ten bude asi hodně citlivý, když má toho svého plyšáka, se kterým si povídá, ale třeba to bylo jako ze srandy,“ uklidňovala sama sebe Veronika se smíchem.

Podívejte se, co prozradila pekařka Jana o své mamince:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská plyšová hračka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.